مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم سهم پتروشیمی

اینجانب 3 خواهرو 2 برادر هستیم مادر مرحوممان سهامدار پتروشیمی کرمانشاه میباشد حالا برادر و دو خواهرم بر علیه بنده و خواهرم شکایت کرده و ما هم خواهان تقسیم فروش یا سهم بودیم و هیچ اعتراضی به پرونده نداشته باشیم زیرا همه طبق قانون ذی نفع هستند تا پرونده روال قانونی طی بکند حال قاضی پرونده ما را محکوم به پرداخت حق الوکاله وکیل ، حق کارشناسی و هزینه دادرسی نموده در صورتی که همه نسبت به این امر موافق بودیم و دادگاه 20 روز به ما فرصت داده اعتراض بکنیم. راهنمایی بفرمائید.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما در مهلت قانونی می توانید تجدیدنظر خواهی کنید و اعلام کنید حاضر به فروش هستید و اعلام کنید که خواهان با شما همکاری نکرده است.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

در صورتی که وکیلی داشته باشید طرف مقابلکه محکوم شده ملزم به پرداخت حق الوکاله است حتی در صورت سازش طرفین البته شرایط قرارداد وکالت باید ملحوظ شود