مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

سلام. برای دادخواست مهریم علاوه بر هزینه دادرسی که میشه اعسار از هزینه بزنم آیا هزینه اجراییه چطور میشه اعسار بزنم؟ اگر خانمی هیچ توانایی مالی نداشته باشه برای صدور حکم اجراییه چکار کنه؟ اگه نتونه هزینه بده حکم اجراییه بهش نمیدن؟ لطفا راهنمایی کنید واقعا توانایی پرداخت این هزینه ها برای گرفتن حقم رو ندارم! چرا باید یه زن بی پناه که چاره ای جز گرفتن مهریه بعنوان حقش رو نداره انقدر هزینه بخوان؟

پاسخ ها :

مصطفی زارعی شرق

جناب آقای مصطفی زارعی شرق :

سلام.منظور از هزینه اجرایی چیست؟ برای صدور اجراییه هزینه ای نباید پرداخت شود.