مشاوره حقوقی رایگان - شکایت نامه

باعرض سلام و خسته نباشید. من و برادرم اختلاف داریم با هم دیگه با 110تماس گرفتم پاسگاه رو فرستاد ولی کاری نکرد من الان میخوام شکایت بکنم نمیدونم کجا برم و مراحلشو طی بکنم برادرم از من بزرگتر هست جلوی جناب سروان منو تهدید کرد به کشتن و بهم توهین و فحاشی میکرد شیشه ماشینو برای چندمین بار هست میشکونه الان باید چکار کنم

پاسخ ها :

مصطفی زارعی شرق

جناب آقای مصطفی زارعی شرق :

سلام.بابت تخریب خودرو وتهدید به مرگ و توهین میتوانید به دادسرا ی محل خود مراجعه نمایید.

حذیفی    حبیب اله

جناب آقای حذیفی حبیب اله :

با سلام چنانچه شاهدی دال بر تهدید به قتل دارید میتوانید از طریق دادسرا بر علیه ایشان دائر بر تهدید به قتل شکایت نمائید . چنانچه برای شکستن شیشه ماشین نیز شاهد یا فیلم دوربین مدار بسته دارید نیز میتوانید از ایشان به اتهام اتلاف عمدی مال خود شکایت نمایید . موفق باشید