مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه وجه سفته

با سلام من سفته کسی را برگشت زدم بعد از یک سال 2ماه حکم جلبش گرفتم طرفم یک بار به دادگاه آمد.
الان دو بار حکم جلبش تمدید کردم 10روز از حکم جلب مانده الان طرف درخواست تقسیط کرده حکم جلب لغو کرده
یک جواز مغازه میوه فروشی گذاشته ضمانت که یک چهارم پول من هم جنس توی مغازه نیست آیا امکان تقسیط کردن پول من وجود دارد؟
شما چه راهنمایی میتونید به من بکنید که پولم قسطی نشود
طرفم معلم نهضت سواد آموزی هست ولی چند سال سابقه دارد ولی میگن رسمی نیست

ممنون میشم راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام در جلسه اعسار شما دعوت می‌شوید اگر مدارکی دال بر مالدار بودن ایشان دارید ارائه دیهد

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

سلام بستگی به میزان طلب شما و دارایی شخص دارد اگر دلیلی برای رد اعسار دارید ارائه دهید ولی معمولا با اعسار موافقت میشود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر اعسار ایشان پذیرفته شود تقسیط می‌شود شما اگر مدرکی برای عدم اثبات اعسار دارید و یا مالی دارید از وی معرفی کنید تا توقیف شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در جلسه دادگاه اعسار می توانید حاضر شوید و دفاعیات خود را مطرح کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید در جلسه دادرسی اعسار با ارائه دلایل و مستندات اثبات نمایید که ایشان معسر نمیباشد و شهود ایشان را جرح نمایید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

احتمالا اعسار ایشان مورد قبول واقع شده