مشاوره حقوقی رایگان - ماده 100

با سلام من ارتفاع زیر زمین را بیشتر گرفتم به خاطر اینکه ارتفاع بیشتر شده است انباری به تجاری زدند و راه پله نیم طبقه را کاملش کردم 800 میلیون جریمه قطعی برایم بریدند ارزش ملک ما جواب گوی این همه جریمه را ندارد لطفا راهنمایی بفرمایید. با تشکر

پاسخ ها :

مصطفی زارعی شرق

جناب آقای مصطفی زارعی شرق :

سلام.یاباید جریمه را بدهید یا خراب نمایید و البته میتوانید در دیوان عدالت اداری نیز اعتراض کنید.