مشاوره حقوقی رایگان - امور اراضی کشاورزی

با سلام
ی قطعه زمین ب مساحت50 هکتار متعلق به پدر بزرگم هست
که مابین سال62الی64 توسط هیئت 7نفره بصورت کشت موقت تقسیم و 10 هکتار به ی شخص دیگری واگذار میکنن
الانم کلیه مدارک اعم از سند،سفته و شکاوی نزد ما هست.
آیا امکان خلع ید متصرف وجود دارد؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
هرچند اسناد و مدارک مربوطه باید بررسی شود
لکن امکان طرح دعوا متصور است

ابراهیم نوری

ابراهیم نوری :

باسلام.نیاز به بررسی مدارک واگر پرونده ای سابقا تشکیل شده،نیاز به ملاحظه و رویت کپی اوراق پرونده هست تا بتوان اظهار نظری نمود .موفق باشید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر زمین دارای سند مالکیت ثبتی است می‌توانید برای خلع ید اقدام کنید در غیر این صورت دعوای خلعیت فرع بر اثبات مالکیت است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دا‌دخواست حقوقی مناسب مطرح کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
اصولا خیر
اراضی واگذاری توسط هیات 7 نفره اداره امور اراضی ، قانونی و بر اساس قانون میباشد مگر در موارد خاص

بهنام اسکندرزاده

جناب آقای بهنام اسکندرزاده :

میتواند اقدام کنید نتیجه بستگی به عوامل متعدد دارد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله
کاربر گرامی موضوع نیازمند برسی بیشتر توام با گفت و گوی متقابل می باشد در صورت تمایل از طریق پنل مشاوره میتوانید با بنده در ارتباط باشید تا موارد لازم عرض شود