مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت نفقه

سلام من 7 ساله ازدواج کردم 6ماه پیش درخواست طلاق کردم همون 6 ماه پیش وقتی همسرم متوجه درخواست طلاق شد قفل در خونه رو عوض کرد و من رو از ورود به خانه منع کرد الان هم خونه پدرم هستم وکل این شش ماه بدون اجازه من هر جا خواست رفت دادگاه براش نفقه زده آیا راهی برا ندادن نفقه هست

پاسخ ها :

مسلم قربان بابائی

جناب آقای مسلم قربان بابائی :

اگر اثبات کنید که ناشزه بوده است، نفقه تعلق نمی‌گیرد.

سید سعید موسوی

جناب آقای سید سعید موسوی :

با سلام
در صورت محکومیت به عدم تمکین،زوجه مسحق نفقه نخواهد بود،ضمنا شما میتوانستید در خصوص ممانعت از ورود به منزل از طریق تماس با کلانتری و توسط ایشان صورتجلسه نمایید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر بدون درگیری با اراده خود زندگی مشترک را ترک کرده میتوانید در صورت اثبات ناشزه بودن نفقه در پرداخت نکنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر دا‌دخواست الزام به تمکین بدهید و حکم بگیرید نفقه تعلق نمی گیرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید دادخواست الزام به تمکین اقامه نمایید و باید نشوز زوجه اثبات گردد

ارحام حاتمی

جناب آقای ارحام حاتمی :

درود.
مشخص نکردیبد که زوج هستید یا زوجه.
احتمالا زوج هستید که تلاش برای ندادن نفقه می کنید. بهتره جلسه مشاوره دو نفره بروید خدمت یک وکیل و مشکل تون رو ریشه ای حل کنید و یا مصالحه کنید در مورد موارد موجود. اینکه فرمودید " بدون اجازه من هر جا خواست رفت " رو دقیق تر بنویسید یعنی چی؟ چونکه ماشالله ذهن ها کمی خراب هستند و کلی برداشت میشه ازش کرد. اگر منظورتون رابطه نامشروع است بدون مدرک و سند تهمت نزنید به همسرتون. سعی در مصالحه و آشتی داشته باشید.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

توضیح ندادید که شما زوج هستید یا زوجه سوال واضح نیست