مشاوره حقوقی رایگان - خسارت تاخیر تادیه

باسلام پرونده مطالبه وجه داشتم ، طرفم محکوم شدن ؛ سوالم اینه تاخیر تادیه شرایطش چطوریه ؟ از چه تاریخی محاسبه می شه ؟ از زمان ثبت دادخواست ؟ یا از زمان انتقال وجه به حساب طرف ، چون پول ها در سال 96 انتقال داده شده ولی مطالبه وجه سال 98 صورت گرفته شده ! ممنون می شم کامل راهنمایی م کنید

پاسخ ها :

پرسشگر :

باسلام ببخشيد پولها دست همسرم بوده و تاريخي برا برگشت پول تعيين نكرده بودم ،صرفا جهت پس انداز داده بودم دستشون بمونه ، درسته بارها از ايشون خواستم ، ولي شفاها بوده ، پس احتمالا از زمان دادخواست محاسبه مي شه !

الهام عبدالهی

سرکار خانم الهام عبدالهی :

اگر قبل از دادخواست مطالبه کردید و تاریخ ان را در دادگاه ثابت کرده اید, از تاریخ مطالبه در غیر این صورت از تاریخ دادخواست