مشاوره حقوقی رایگان - حجاب ، آبروریزی

با سلام، من و همسرم جدا زندگی میکنیم، عدم تمکین همسرم قطعی شده و تمکین نمیکنه، طلاق میخواد منتها با مبلغ توافق 400 میلیون بنده هم شغلم بنای ساختمونه هیچگونه مال و اموال یا موجودی حساب بانکی ندارم، ایشون عکس های بدون حجاب توی اینستا و تلگرام گذاشته و باعث آبروریزی شده، لطفا راهنمایی فرمایید که از چه طریق میتوانم شکایت کنم و آیا ثمره ای دارد؟

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

سعی کنید توافق کنید .بگویند برای مهریه اقدام کند وقتی قسط بندی شد شما می‌توانید درخواست طلاق کنید .عکس هم باید از دادسرا اقدام کنید نیاز به توضیحات بیشتر شما در این خصوص دارم تا راهنمایی تان کنم .

پرسشگر :

عکس سر لخت گذاشت روی پروفایل، این عکس در شأن خانوادگی من نیست و لطمه میزنه به حیثیت خانوادگیم، چون توی شهری زندگی میکنم که این مسائل خیلی حساسه.
لطفا بگید از طریق دادسرا به چه طریقی میتوانم اثبات کنم

مصطفی زارعی شرق

جناب آقای مصطفی زارعی شرق :

سلام.بابت بی حجابی میتوانید شکایت کنید ولی در بار اول ایشان به جزای نقدی محکوم می شوند و میتوانید درخواست طلاق بدهید وسپس برای مهریه تقاضای اعسار بدهید.