مشاوره حقوقی رایگان - انتقل زوجه به تبعیت از زوج

با سلام اینجانب نو معلم هستم ساکن خوزستان.همسرم هم فرهنگی شاغل خوزستان 15 سال سابقه است.من در اولویت اول استخدامی خوزستان رو زدم اما رد شدم و در اولویت دوم همدان قبول شدم.چون همسرم همدانی هست و قصد رفتن داشتیم.اما نتایج آخر شهریور آمد و وقت نقل و انتقالات نبود.پس من در همدان ساکن مشغول کار شدم و خانواده ام خوزستان ماندند رفت و آمد کردم و خیلی اذیت شدم تعهد هم ندادیم اصلا.سال دیگر به تبعیت از زوج میتونم بیام خوزستان؟ نمیگن چرا خودت اینجا رو زدی؟
همسرمم انتقالی نمیدهند و شغلم در معرض کنسل شدن هست.

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

موضوع مشمول قوانین خاص نقل انتقالات درون سازمانی سازمانی است آیین نامه اجرایی را مطالعه و مطابق آن عمل نمایید در صورت نیاز به مشاوره بیشتر تماس بگیرید