مشاوره حقوقی رایگان - امکان نقل و انتقال ملکی با حکم تخریب شهرداری

سلام
آپارتمان سه طبقه که بدون پروانه ساخته شده و بعلت عدم رعایت قوانین شهرداری، برای جزئی از کل ساختمان حکم تخریب صادر شده است و ده سال از صدور حکم گذشته است و هرکدام از مالکان ساختمان که سه برادر هستند اسناد رسمی دو دانگی در دست دارند آیا بعد خرید هریک از طبقات امکان نقل و انتقال سند بین فروشنده و خریدار میسر خواهد بود؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با این شرایط معمولاً مشتری خوبی پیدا نمی شود به جهت اینکه مشاع است

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

حکم صادره به تخریب مطابق ماده 100 قانون شهرداری لازم الاجراست و هرگونه نقل انتقالی بعداً ایجاد خسارت می‌نماید