مشاوره حقوقی رایگان - شکایت کردم از یه نفر فیلمشم دارم صورت جلسه کردیم

پرونده از کلانتری رفت دادسرا دوباره برگشت زد به کلانتری بنده پزشک قانونیم رفتم دماغم شکست صورتم بخیه خورد 45 روز وقت دادن واسه کشف ضبط و صوت هر بارم میرم میگن پرونده در دسترس نیست این 45 روز تموم بشه ایا پرونده مختومه میشه هنوز مدارکی نذاشتیم رو پرونده جوابی نمیدن ممنون میشم راهنماییم کنید

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام پرونده یا می‌بایست رسیدگی شود یا شاکی رضایت دهد به همین صورت مختومه نمی‌گردد

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

مراحل از طریق دادسرا تحت تعقیب قرار گرفته و در صورت جلب به دادرسی به دادگاه کیفری 2 ارسال خواهد شد در غیر این صورت مطابق ماده 265 قانون آیین دادرسی کیفری عمل می‌گردد