مشاوره حقوقی رایگان - مسدود کردن حساب

با سلام
ذینفع چک ، چک حامل را مفقود کرده و سپس از طریق دادگاه اقدام به مسدود کردن چک کرده و چک توسط بانک مسدود گردیده است.
حال ذینفع ، تقاضای مبلغ چک را از صاحب چک کرده است. صاحب کرده به ذینفع اعلام کرده تا چک مفقود شده را از طریق دادگاه ابطال نکنی من مبلغ چک به شما نمیدهم. ذینفع هم اعلام کرده اگر مبلغ چک مفقودی را ندهی میروم شکایت میکنم و تمام حسابهای شما را مسدود میکنم.
سوال آیا ذینفع چک مفقودی میتواند چنین کاری انجام دهد.
صاحب چک چگونه میتواند مبلغ چک مفقودی را به ذینفع بدهد. به شرطی که در آینده اگر چک مسدود شده پیدا شد. دیگر کسی مدعی مبلغ چک مفقودی نشود.

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

دردفترخانه اسناد رسمی مراجعه کرده و ذینفع اقرار به مفقود کردن چک و اعلام نمایید هر گونه ادعایی را خودش پاسخگو باشد

اميرحسين صادقي

جناب آقای اميرحسين صادقي :

با اخذ دستور مقام قضایی و ضمن صورتجلسه اصلاحی پرداخت نماید