مشاوره حقوقی رایگان - صیغه غیر محضری

سلام وقت بخیر بنده 20 سال دارم و با خانمی ک مطلقه هستند و یک فرزند دارند قصد صیغه داریم بدون مهریه
ایشون ادعا طلاق در سال 96 دارند

چنانچه صیغه محضری نباشد و صیغه نامه نگیریم
و بین زوج و زوجه فقط خوانده شود
امکان وجود چه مشکلاتی هست ؟
حکم قضایی ان چیست؟

صیغه غیر محضری و ثبت کتبی ان بر روی کاغذ با اثر انگشت طرفین و رضایت دو طرف یا ضبط صدا و ویدیو کافی میباشد؟

برای اقامت در هتل یا سوئیت حتما صیغه نامه نیاز است؟؟؟
عده چیست؟؟؟

پاسخ ها :

سیدرضاتقوی

جناب آقای سیدرضاتقوی :

سلام برای هتل نیاز هست و بدون مهریه باطل هست

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام به صورت مبهم و کلی نمی‌توان به سوالات پاسخ داد

از نظر شرعی با مرجع محترم تقلید خود تماس بگیرید و سوال نمایید اما از نظر حقوقی می‌بایست صیغه نامه داشته باشید و حتماً می‌بایست مهریه وجود داشته باشد