مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از فرد زیر 18 سال

سلام وقتتون بخیر یکی از دوستان من به تازگی با فردی دعوا کرده اما دوستم تنها بوده و اون فرد کلی از دوستاش کنارش بودند و موهای همدیگروکشیدن و متاسفانه دوستم برای دفاع از خودش در برابر اون همه ادم رو صورت اون یکی خط انداخته که قرمز شده.
و حالا اون رفته شکایت کرده و میگه باید 150میلیون دیه بدهی
میخواستم بدونم که آیا اولا میشه از افرادی که زیر 18 سال هستن شکایت کرد یا نه و دوم این که مقدار دیه برای کبودی و قرمزی صورت و بدن چقدر هست؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

تعیین میزان دیه بسته به تشخیص پزشکی قانونی است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله امکان شکایت وجود دارد .
دیه خط بر روی صورت نهایت ده الی بیست میلیون می شود

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شکایت علیه افراد زیر 18 سال در محاکم کیفری مسموع است.
تعیین میزان دیه توسط پزشکی قانونی صورت خواهد پذیرفت.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله قابل شکایت هست دیه را پزشکی قانونی تعیین میکند

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

بله امکان شکایت از افراد زیر 18 سال وجود دارد اما به طرفیت ولی ایشان
مقدار دیه نیز با توجه به گواهی پزشکی قانونی قاضی درصد دیه را مشخص می‌کند