مشاوره حقوقی رایگان - استرداد ودیعه مستاجر

سلام من مالک واحد آپارتمان هستم حدود سه ماه پیش از طرف بنگاه یک زن و شوهر به من معرفی شد برای اجاره واحد شرایط رو گفتم و قبول کردن، موقع نوشتن قرارداد شوهره گفت به اسم خانومم بنویسید گفتیم باشه پرداختی رهن توسط شوهر به حسابم واریز شد و واحد رو تحویل دادم. بعد از یک ماه روابط این زن و شوهر به هم میخورد و پیشنهاد فسخ قرارداد رو دادن الان من به عنوان مالک طبق قانون هزینه رهن رو به چه کسی باید پرداخت کنم ( زن و شوهر صیغه هم بودن و مالک هیچ اطلاعی نداشته است)

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
شما مجبور به فسخ نیستید
تا پایان قرارداد باید اجاره بدهند.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شما پول رهن رو باید به حساب مستاجر برگردانید و با اظهارنامه ای به دیگری اطلاع دهید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اولاً شما مکلف به پذیرش فسخ قرارداد نیستید.
دوماً برای عودت مبلغ ودیعه بایستی گفت که به حساب بانکی مستأجر(زن) واریز نمائید و توسط ارسال اظهارنامه، این امر را به شوهر اطلاع دهید.

معصومه احمدی

سرکار خانم معصومه احمدی :

در حضور زن و شوهر در مشاور املاک مبلغ رهن راتحویل دهید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام یک نوشته از مرد اخذ شود که پرداخت بابت رهن بوده