مشاوره حقوقی رایگان - ندادن کروکی تصادف

سلام 4 هفته پیش با یک دستگاه 206 تصادف داشتم راننده 206 مست بود پلیس همان لحظه 206را توقیف کرد اما به ما کروکی نداد از طرفی خود راننده 206 به ما گفت شکایت نکنید خودم خسارت را پرداخت میکنم بعد از گذشت 4هفته ایشان اعلام کردند که من خسارت را نمیدهم و بروید شکایت کنید براآورد خسارت ماشین من 20 تومان شده از طرفی بیش از 15 بار به پلیس جهت گرفتن کروکی مراجعه کردیم ولی ایشان کروکی نمیدهد و میگوید صلح کنید چون بیمه شخص ثالث به شما مطابق ماشین عرف خسارت میدهد ماشین من کرولا هست حال سوال من این است آیا گفته پلیس درست است و حتی در شرایط مستی راننده مقصر من از بیمه پول ناچیزی میتوانم بگیرم یا نه و اینکه چه کار کنم تا ایشان به من کروکی بدهند؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
جهت ثبت دادخواست به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از طریق بیمه این امر را پیگیری نمائید.
اگر بیمه پرداخت ننمود از شخص مقصر می‌توانید مطالبه نمائید.
وانگهی پلیس موظف به ارائه کروکی به شما می‌باشد.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

بیمه تا سقف تعهدات پرداخت مبکنه و برای الباقی میتوانید طرح دعوی کنید

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

بیمه ثالث در حدود همین مبلغ خسارات مالی را می پردازد ولی اینکه چرا مقصر از این کار امتناع می کند را شما بگویید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام میتوانید دعوای مطالبه خسارت طرح کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
از افسر مربوطه تقاضا کنید که کروکی ترسیم و تحویل شما نماید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانید اقدامات را از طریق دفتر خدمات قضایی انجام دهید