مشاوره حقوقی رایگان - تصادف

دوماه پیش تصادف کردم افسر راننده مقابل را مقصر دانست و بیمه نامه ایشان را به من داد. ایشان گفتند درست کنید من هزینه رو می پردازم.
بعد از تعمیر جواب تلفن را نمیدهند با توجه به اینکه بیمه نامه ایشان که دست من بود اعتبارش تموم شده و نامبرده به طریقی بیمه خود را تمدید کردند اقدام من چه میتواند باش؟ درضمن من کروکی از صحنه ندارم تنها دوتا عکس گرفتم.
آیا کار ایشان مبنی بر تمدید بیمه نامه از طرق دیگر با توجه به اینکه بیمه نامه دست من بود جرم محسوب میشود؟

پاسخ ها :

نرجس  ايزد خواه

سرکار خانم نرجس ايزد خواه :

شما اگه مشخصات و آدرس شخص مقصر را دارید بعنوان مطالبه ضرر و زیان میتونید شکایت کتید .
برای تمدید بیمه قطعا ایشون اعلام مفقودی کرده تا بیمه نامه جدید دریافت کنند