مشاوره حقوقی رایگان - تاخیر تحویل خودرو

با سلام
بنده 25،5،142 مبلغ490 خوردهی به حساب خودروساز واریز کردم وقرار بود یک ماشین تارا اتومات با موعد تحویل 25،8 به بنده تحویل بدهند ولی الان 3 ماه که گذشته وخبری از ماشین نشده وتهران زنگ زدم میگه ماشین هنوز فاکتورم نشده اگه میشه بنده را راهنمایی کنین تا بتونم به حق وحقوق خود برسم

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. معمولا طبق قراردادبشما خسارت تاخیر درتحویل موقع فاکتور شدن خودرو پرداخت میگرد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر پول خود را می‌خواهی درخواست مطالبه وجه بدهید اگر ماشین برای ماشین شکایت کنید