مشاوره حقوقی رایگان - اقساط وام

سلام . بنده از بانک قوامین با سند خونه وام گرفتم و از 70 تا قسط فقط 18 قسط مونده الان تعداد اقساطی که عقب افتاده 6 تا شده و بانک هر روز زنگ میزنه و ... میخواستم بدونم تا چقدر ممکنه خونه رو مزایده کنن؟؟ تا کی من از نظر قانونی فرصت دارم؟؟
و اینکه الان واقعا درآمدی ندارم به خاطر شرایط آیا راهی هست ؟؟ ممنون

پاسخ ها :

فاطمه  زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

مشکلی نیست بدلیل شرایط کروناازبانک وقت بخواهید