مشاوره حقوقی رایگان - تعلق حقوق پدر و مادر به دختر مطلقه در خارج از کشور

سلام و درود خدمت شما
زنی مطلقه هستم که در حال حاضر خارج از کشورم شغل و درآمدی ندارم . پدر و مادرم هردو بازنشسته آموزش و پرورش بودند که پس از فوت پدرم مادرم حقوق ایشان را می‌گرفتند با اینکه من مطلقه بودم اقدام برای دریافت حقوق پدر نکردم چون مادر خودشان خرج مرا میدادند و نیاز به جدا کردن حقوق نبود متاسفانه مادر چند روز پیش فوت کردند و من بی پول مانده ام فعلا هم شرایط بازگشت به ایران را ندارم
چطور میتوانم برای دریافت حقوق اقدام کنم و آیا میتوانم حقوق هردو را بگیرم
دختری دارم که حضانتش با من است در حال حاضر در ایران است

پاسخ ها :

حذیفی    حبیب اله

جناب آقای حذیفی حبیب اله :

با سلام در فرض مثال شما میبایست با اعطاء وکالت به وکیل دادگستری در ایران مراحل برقراری مستمری برای خود را پیگیری نمایید چنانچه امکان مراجعه به ایران را ندارید با مراجعه به دفتر سفرات ایران وکالت نامه به نام وکیل تنظیم و ارسال دارید موفق باشید .