مشاوره حقوقی رایگان - توهین و مزاحمت

خواهر من و شوهرش بارها با دخالت توی زندگی منو همسرم و تحقیر و توهین ، باعث آزار و اذیت شدند و ما هربار سکوت کردیم
یکماه قبل که باز این موضوع تکرار شد و از طریق پدرمادرم بگوش ما رسید ، همسر در کمال احترام به شوهرش زنگ زد و گفت چرا همیشه پشت سر من حرف میزنید؟
و خواهرم شروع به داد و بیداد و فحش و نفرین کرد و گفت بیا روبرو کن
و پدر مادرم از ترس خودش و شوهرش منکر حرفهاشون شدند ، اونم گفت یا بیا روبرو کن یا ازت شکایت میکنم
ما وقتی دیدیم پدرمادرم خودشونو در کمال وقاحت کشیدند کنار ، باز هم سکوت کردیم
اما خواهرم الان یکماهه از 12 نصفه شب شروع میکنه به زنگ زدن روی گوشی شوهرم ، ساعت 4 صبح ، 3 صبح ، 5 صبح روزی 100 بار زنگ فقط به ایشون میزنه و پیام فحش میده
شوهرش هم با یه خط دیگه زنگ زده و به شوهرم گفته نسلت رو زیر و رو میکنم مرتیکه .... و شوهرم من هیچچچچچچ پاسخی نداد
الان اما میگه بخاطر این فحشها ازشون شکایت میکنم
میخوام ببینم با توجه به وجود پیامهای فحش و توهینن و تحقیر و پرینت تماسهای اون آیا همسرم میتونه کاری بکنه؟

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

می‌توانید علیه آنها شکایت کیفری از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی نمایید