مشاوره حقوقی رایگان - امکان دادخواست مجدد پس از صدور ابطال اجراییه

باسلام خدمت وکلای محترم. بابت صدور چک بلامحل علیه اینجانب اجراییه صادر گردید و با توجه به اثبات سرقت چک مورد استناد خواهان و استناد به رای کیفری محکومیت سارق دسته چکم رای ابطال اجراییه صادر و قطعی گردید. حال خواهان مجددا از بنده در شعبه دیگری از من شکایت کرده و از امضاکننده پشت چک و سارق چک شکایت مطالبه وجه چک کرده. حال خواستم بدونم مستند به بند 6ماده 84ق آ د م قرار رد دادخواست برای من صادر میشه یا کل خواندگان؟
اگر برای من صادر میشه جهت محکومیت بقیه خواندگان رسیدگی ادامه می یابد؟

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.دعوا نسبت بشما رد می گردد ولی نسبت به بقیه خواندگان دادرسی ادامه می یابد ولی چک سرقتی نمی تواندیک سند برای اثبات ادله باشد بلکه خواهان به طریق دیگری باید طلب خود رانسبت به خوانده اثبات نماید

پرسشگر :

باسلام و تشکر از مشاوره دقیق و ارزنده جناب آقای جاویدانی عزیز/ امیدوارم خداوند منان بهتان اَجر دنیوی و اُخروی دهد. پاینده باشید

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

ممنون.متشکر.محفوظ باشید.