مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت نفقه

من دو سال است از همسرم جدا شده ام طبق رای دادگاه دو سال است هر ماه در حال پرداخت نفقه هستم. اگر روزی همسرم شکایت کند که شوهر سابقم نفقه بچه ها نمی پردازد من چگونه می توانم اثبات کنم؟ البته تمام ته فیش های پرداختی ها را نگه داشته ام.

پاسخ ها :

حذیفی    حبیب اله

جناب آقای حذیفی حبیب اله :

با سلام اگر از همسر خود جدا شده اید ایشان دیگر نفقه ای ندارد که شما بخواهید پرداخت نمایید ؛ اگر منظور سوال شما نفقه فرزندان است پرداخت نفقه فرزند بر عهده پدر است آن هم نفقه جاری نه معوقه به عبارتی چنانچه همسر شما برای پرداخت نفقه فرزندان شکایت کند از تاریخ شکایت برای فرزندان نفقه تعیین میشود و نه در خصوص ایام گذشته موفق باشید .