مشاوره حقوقی رایگان - اخذ دستور توقیف خودرو

من در اسفند ماه 98 با فردی تصادف نمودم که خودرو بنده و دو خودروی دیگر دچار خسارت کلی و خودم نیز دچار خسارت جانی شدم و کروکی پلیس وی را نسبت به همه خودروها مقصر اعلام نمود ولی متاسفانه خودروی مقصر متعلق به راننده نبوده و پس از اخذ دستور قضایی مبنی بر مجوز خروج خودرو از پارکینگ در حال تعمیر و خواستار فروش خودرو می باشد و از آنجایی که پرونده ما هنوز تعیین شعبه و رسیدگی نشده و هزینه تعهد مالی بیمه خودرو جوابگوی خسارت سه خودروی آسیب دیده نمی باشد چگونه میتوانم بدون هزینه زیاد خودروی مقصر را توقیف نمایم چرا که با توجه به تامین دلیلی که انجام داده ام و حدود خسارت 30 میلیون تومانی هزینه دفتر خدمات قضایی حدود 1 میلیون میشود

پاسخ ها :

حذیفی    حبیب اله

جناب آقای حذیفی حبیب اله :

با سلام از طریق تامین خواسته فوری اقدام به جلوگیری از نقل و انتقال آن از طریق دادگاه نمایئد . موفق باشید .