مشاوره حقوقی رایگان - سرپرستی موقت

سلام.
خانومم سرپرستی موقت برادرشو که با مامانش دعوا کرده بود و از پلیس 110 فرستاده بودنش به 123 اورژانس اجتماعی قبول کرده.
مسئولیت این سرپرستی تا چه حدیه؟ یعنی اگه یه خلافی بکنه پای ما هم گیره؟ چون یکم بچه ناخلفیه و تو خونه خودشون که دردسر درست کرده و الان یقه مادرشو گرفتن و ازش دیه میخوان!
و الان اگه بخواهیم این سرپرستی رو لغو کنیم چیکار باید بکنیم؟

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.این سرپرستی اثرقانونی نداردوازباب لطف می باشد وهروقت بخواهید می توانید ازآن عدول کنید.اگرزیر18سال سن دازد وپدر وجدپدری ندارد,شما یاخواهرش می تواندقیمومت ایشان را ازدادگاه(یا واحد سرپرستی دادسرا )بخواهد ودادگاه قیم را انتخاب می کند.