مشاوره حقوقی رایگان - عدم تحمل حبس

سلام. تورو خدا کمکم کنید همه اش حبس کردن گردنم سابقه خودکشی هم دارم پرونده هم تو بیمارستان تفت دارم. مرخصی هستم تو غیبت تحمل حبس ندارم. باید چی کار کنم؟

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کاربر محترم اگر شرایط دریافت پابند الکترونیک را داریدتقاضای پابند کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلامپرونده شما بررسی شود ملاحظه شود چه شرایطی دارید و چه امکاناتی می‌توان استفاده نمود

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

درخواست پاپند الکترونیکی دهید تا شرایط شما بررسی شود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

متوجه سوالتان نشدم لطفاً آن را کامل‌تر مطرح کنید تا راهنمایی شوید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید علت حبس و میزان آن بررسی شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق قاضی ناظر زندان موضوع را پیگیری کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
باید عدم تحمل حبس به تایید پزشک مربوطه و قاضی اجرای احکام مربوطه برسد.