مشاوره حقوقی رایگان - دستور موقت ملاقات فرزند

سلام سه روز اجراییه ملاقات قطعی دارم از برج 6.. که فرزندم را ببینم ولی خانم سابقم دخترم را نمی آورد ...دخترم 10 سالشه ومادرش ازدواج کرده ...حکم استرداد فرزند دارم که هنوز قطعی نشده اعتراض کرده و گفته شوهرم شهر دیگر زندگی میکند ... بابت ممانعت از ملاقات شکایت کردم اولین دادگاهش برج 12 هست ....چن روز پیش دادخواست دستور موقت ملاقات دادم روندش چطوری هست چیزی داخلش هست یا نه ؟

پاسخ ها :

یاسمن آقازاده

سرکار خانم یاسمن آقازاده :

به محض اینکه دادخواست به شعبه ارجاع شد برید با قاضی صحبت کنید فورا دستور موقت میدن

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

دختر از 9 سال به بعد خودش حق انتخاب ملاقات خواهد داشت و دادگاه اجازه ورود ندارد مگر در صورتی که تحت اجبار طرف باشد که می‌توانید از طریق اورژانس اجتماعی 123 تماس بگیرید و عمل کنید