مشاوره حقوقی رایگان - استرداد وام ازدواج از همسر

با عرض سلام خسته نباشید
من بعد از دریافت وام ازدواج کارت بانکی خودم رو در اختیار شوهرم گذاشتم تا مبلغ 100 میلیون به پدر خودشون به عنوان قرض برای خرید خودرو بدهد اما ایشون کارت رو به خریدار ماشین تحویل داده و اونم بعد از دریافت کارت حدود مبلغ 120 از طریق عابر بانک و دستگاه پوز طی سه مرحله برداشت کرده و بعدشم به من گفتند که کارت رو بسوزون و مبلغ 85 میلیون تومان حواله کن تا صاحب ماشین مدارک رو در اختیار ما بگذارد پدر شوهرم گفتند بعد از فروش ماشین قبلی این مبلغ رو به شما پس میدهم
اما الان کار ما به جدایی کشیده شده و حاضر به پس دادن این پول نیستند
و فقط 50 میلیون آن را به من برگرداننده است.
آیا راهی هست که بتونم این پول را پس بگیرم؟ من فقط شاهد و پرینت بانکی از این واریز ها دارم و توانایی پرداخت هزینه‌ دادرسی را ندارم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر مدارک کافی جهت اثبات ادعای خود دارید می توانید طرح دعوی کنید.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سوال شما بزرگوار نیاز به بررسی وگفتگوی متقابل دارد از طریق سایت بابنده مشاوره تلفنی بگیرید تا یه یک راه کار درست برسید

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
می توانید به طرفیت فروشنده دادخواست مطالبه وجه بدهید.
اگر توانایی پرداخت هزینه دادرسی ندارید باید درخواست اعسار مطرح کنید.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

هر ادعایی نیاز به دلیل دارد در صورتی که واقعاً طلبکار ایشان هستید می‌توانید به استناد ادله موجودی که دارید مطالبه وجه نمایید اما بهتر است جهت مشاوره بیشتر تماس بگیرید