مشاوره حقوقی رایگان - عناد با شان خانوادگی

با سلام، من و همسرم جدا زندگی میکنیم، عدم تمکین همسرم قطعی شده و تمکین نمیکنه، طلاق میخواد منتها با مبلغ توافق 400 میلیون بنده هم شغلم بنای ساختمونه هیچگونه مال و اموال یا موجودی حساب بانکی ندارم، ایشون عکس های بدون حجاب توی اینستا و تلگرام گذاشته و باعث آبروریزی شده، لطفا راهنمایی فرمایید که از چه طریق میتوانم شکایت کنم و آیا ثمره ای دارد؟

پاسخ ها :

حذیفی    حبیب اله

جناب آقای حذیفی حبیب اله :

با سلام جناانچه شما با طلاق ایشان موافقت دارید از طریق دادگاه درخواست طلاق داده و برای پرداخت مهریه نیز درخواست اعسار بدهید در این صورت مهریه قسط بندی خواهد شد .