مشاوره حقوقی رایگان - عدم تخلیه مستاجر

سلام خانه خواهرم رابه دوستم دادم که تاپیداکردن منزل به مدت یکی دوماه دستش باشد وچون پیدا نکرد قرارداد یکساله نوشتیم و هرسال تمدید شدتا 3 سال بعداز 3سال چون مستاجر کرایه نمیداد قرارداد ننوشتیم والان هم کرایه نمیدهد هم خالی نمیکند باید چی کار کنم؟ باتشکر ..

پاسخ ها :

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

حسب مورد نسبت به اخذ دستور تخلیه فوری یا حکم تخلیه اقدام نمایید

نورالله خجسته راد

جناب آقای نورالله خجسته راد :

دادخواست تخلیه بدهید تا در شورای حل اختلاف رسیدگی شود.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مفاد قرارداد حائز اهمیت است
بدوا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست دهید احتمال موفقیت وجود دارد
تحت نظارت یک وکیل مبرز دادگستری اقدام نمایید تا دچار خسران جبران ناپذیری نشوید.