مشاوره حقوقی رایگان - رد نکردن سختی کار کارگر

سلام وقت بخیر من درخواست بازنشستگی دادم برج 11 /1401پارسال جواب کمیسیون اومده 5سال اول تراشکاری زده بازرس سختی کار زدن ولی 10سال بعدکارگری زدن که سختی کار ردش کردن و7سال بعدش استاد کار شده تولیست این وهم سختی کار به من ندادن بنظرتون ازکارفرما شکایت کنم اصلاح شغلی به من تعلق میگیره قبل اون تاریخ مدرک تراشکاری دارم ودوباره اعتراض کنم برود کمیسیون اون 5سال که سختی کار تایید شده دستکاری نمیکنند چون میخوام از ده سال کارگری اقدام کنم وحدودا مشخص چقدر برای کارفرما هزینه برده است خواهشا راهنمایی کنید باتشکر

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق اداره کار موضوع را پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام نتیجه قابل پیش‌بینی نمی‌باشد می‌بایست درخواست دهید تا موضوع بررسی گردد

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
نسبت به طرح شکایت با استفاده از تجربیات همکاران متخصص در دعاوی اداره کار و تامین اجتماعی اقدام نمایید نتیجه قابل پیش‌بینی نیست.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

اظهارنظر مستلزم بررسی مستندات وگفتگوی متقابل است می توانید از طریق سایت رزرو مشاوره تلفنی نمایید تا پاسخگوی شما باشم