مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از شاکی

سلام
پارسال از پلیس فتا اصفهان با من تماس گرفتن و گفتن یک شخص از شما شکایت کرده باید بیاید اینجا من چون تهران ساکن هستم نرسیدم برم .بعد احضاریه امد برام و یک شخص از من شکایت کرده بود که 20هزار دلار پول دستی به من داده بدون این که من رو بشناسه و مشخصات من رو یکی از اشناهای بنده در اختیارش قرار داده بود .بعد یک سال دادگاه بدون اینکه یک دلیل داشته باشه یا مدرک یا حتی منو بشناسه پدر و برادرشم به عنوان شاهداش بودن بعد یک سال امروز حکم برائت من امده و رفع اتهام شدم .من وکیل گرفتم و وکیل از من مبلغ 340میلیون پول گرفته و 4بار رفته اصفهان و هر بار مبلغ 6ملیون از من پول ایاب ذهاب گرفته .
من میخواستم بدونم الان چطوری میتونم از این شخص پدر و برادرش که به عنوان شاهداش بودن و این آشنای بنده که مشخصات من رو داده بهشون شکایت کنم .و پول وکیل و هزینه هایی که کردم ازشون بگیرم؟ ممنون میشم جواب بدید

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگوی متقابل دارد تا اظهار نظر دقیقی بتوان کرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دا‌دخواست بدهید.
توجه داشته باشید که پرداخت 340 میلیون تومان حق الوکاله را دادگاه قبول نمی کند

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
اگر دلایلی برای اثبات شهادت کذب دارید شکایت خود را مطرح کنید.
هزینه های وکیل در حد تعرفه قابل مطالبه است.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دادخواست مطالبه خسارت و هزینه های دادرسی بدهید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بر اساس مدارک و مستنداتی که دارید می‌توانید از طریق پلیس فتا پیگیری کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید شکوائیه افترا مطرح نمایید
شما میتوانید شکوائیه شهادت کذب مطرح نمایید
هزینه های دادرسی و حق الوکاله وکیل اگر در قرارداد وکالت مبلغ حق الوکاله ذکر شده باشد قابل مطالبه است
و

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانید موضوع را از طریق پلیس محترم فتا پیگیری نمایید خسارت و هزینه‌های دادرسی قابل مطالبه می‌باشد اگر دلایلی نیز برای اثبات شهادت دروغ دارید می‌توانید شکایت خود را مطرح کنید

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
امکان مطالبه هزینه ها و خسارات دادرسی را به میزان تعرفه حق الوکاله خواهید داشت.