مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت ناقص بیمه کارگر

بنده در یک مجموعه تبلیغاتی به مدت حدود 2 سال کار میکردم. کارفرما 3 ماه اول بیمه کامل ریخته ولی از ماه چهارم بیمه های من رو 6 روزه و 4 روزه و 5 روزه رد کرده است اگر شکایت کنم این روزهایی که از منم گرفته شده به سابقه ام اضافه میشود؟

پاسخ ها :

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
چنانچه مستنداتی دارید که بصورت کامل در شرکت مشغول به فعالیت بوده اید امکان طرح دادخواست به طرفیت کارفرما خواهید داست.