مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه دیه بعد از چند سال

با سلام، بنده در سال 1390یک آپارتمان داشتم که 3 نفر به عنوان نقاش در زمستان همان سال مشغول به کار بودند که بعد از گذشت 20 روز از کار کردن به علت گاز گرفتی در زمان استراحت فوت میشوند، البته خود کارگرها محل بخاری را عوض کرده بودن که باعث حادثه شده بود، و همان سال بعد از تشریفات قانونی پرونده در شعبه یک بازپرسی به علت رضایت اولیای دم قرار منع تعقیب صادر شد و شکایتی از کارفرما نکردند، ولی الان بعد از گذشت 12 سال دادخواست دریافت دیه داده اند، احتراماً آیا دادخواست اولیای دم در حال حاضر وجه قانونی دارد و میتوانند دیه افراد متوفی را از من بگیرند؟
با احترام ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.

پاسخ ها :

مرتضی روحانی مقدم

جناب آقای مرتضی روحانی مقدم:

سلام بله قابل مطالبه هست ولی احتمالاً مرجع قضایی دیه زمان حادثه رو رای بدن بر اساس قاعده اقدام هرچند در این خصوص اختلاف نظر هست

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام چون قبلا اعلام گذشت بی قید و شرط نموده اند خیر