مشاوره حقوقی رایگان - سلام تورو خدا راهنمایی واضح کنید

سلام خسته نباشید من متولد 79هستم و تا الان شناسنامم رو عکسدار نکردم الان میخام عکسدارش کنم باید چی کار کنم درسم تا سال 12هم خوندم ولی دیپلم نگرفتم بعدم من مشکل دست دارم نمیتونم برم سربازی بعد ثبت احوال میفرستم نظام وظیفه نظام وظیفم میفرستم ثبت احوال بخدا بریدم دیگه باید چیکار کنم تورو خدا واضح کمکم کنید ممنونم مرسی مچکر

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام دوست عزیز سوال شما اداری است و جنبه حقوقی ندارد از ادارات مربوطه سوال بفرمایید.