مشاوره حقوقی رایگان - تخفیف مجازات

ایا در تخفیف مجازات قانون عطف به ماسبق می شود؟؟

پاسخ ها :

عطف به ماسبق تخفیف مجازات

سوالات مرتبط

عطف ماسبق در قانون جدید ثبت سند خودرو
با سلام خودرویی خریداری کردم که قبل از قانون سند جدید (محسوب کردن برگ سبز به عنوان سند قطعی) از مادر فروشنده به به ایشان منتقل شده ولی هنوز سند کمپانی یا همان فاکتور فروش به نام مادر فروشنده است. با ت...
عطف به ماسبق
من اسفندماه سال 1400 از دانشگاه به خاطر مشروطی اخراج شدم و تا سال گذشته هزینه لغو تعهد کمتر از 5 میلیون تومان بود ولی امروز (مهرماه 1402) که برای گرفتن مدرک دیپلمم برای ثبت نام در دانشگاه دیگری با امو...
عطف بماسبق
با سلام و عرض ادب سال 88 قطعه زمینی شمالی گرفتم و با مراجعه به شهرداری گفتند ما زمین‌های شمالی رو بیشتر از دو طبقه مجوز نمیدیم زمین‌های جنوبی رو بیشتر از سه طبقه رو پیلوت مجوز نمیدیم.ما مجبو...
انصراف از حل اختلاف و زمان قطعی شدن رای
با سلام و احترام اگر در فرصت قانونی به رای هیات تشخیص اعتراض کرده و پرونده به حل اختلاف ارجاع شود، آیا میتوان قبل از تشکیل جلسه حل اختلاف انصراف داد؟ زمان قطعی شدن رای،از تاریخ انصراف نسبت به جلسه حل ...
مستمری
با سلام. من خانمی مجرد و 54 ساله هستم. سال 1391 پدر خود را از دست دادم. در طول این مدت حقوق پدر بین من و مادر تقسیم می شود. میخواستم بدانم در سال های دور آیا حقوق پدر عینا به من واگذار می شود یا یک سو...