مشاوره حقوقی رایگان - گواهینامه رانندگی پایه یک

با سلام خدمت شما بنده گواهینامه پایه دوم را 15/9/97 تکمیل پرونده کردم ولی زمانیکه کارت گواهینامه دستم رسید 30/10/97 تاریخ زده شده بود خواستم بپرسم برای پایه یک تاریخ تکمیل پرونده درسته یا تاریخ داخل کارت. 2_ داخل شرایط پایه یک نوشته شده دو سال از گواهینامه پایه دوم بگذرد و شش ماهی از ان باقیمانده باشد. منظورشون چیه میشه راهنمایی کنید. باتشکر

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام دوست عزیز سوال شما اداری است لطفا از ادارات مربوطه سوال بفرمایید.