مشاوره حقوقی رایگان - خلع ید و اجرت المثل اموال

با سلام بنده بخاطر اختلافات خانوادگی مجبور شدم 3دانگ از منزل مسکونی که در آن سکونت داریم را بجای مهریه بنام همسرم زدم بصورت سند تک بار ، حال یکبار با همدیگه به مشگل برخوردیم و 7ماه منزل مشترک را ترک کرد ودادخواست خلع ید و اجرت المثل اموال را مطرح کرد که با وساطت بستگان دادخواست خود را مسترد نمود حال دوباره باهم به مشکل برخوردیم و ترس از آن دارم که دوباره خلع ید و اجرت المثل اموال را مطرح نماید،آیا راهی وجود دارد که بنده یه جوری بتوانم از لحاظ حقوقی با همسرم کنار بیام که لااقل اگر دستور فروش آپارتمان فوق را گرفت حداقل اجرت المثل اموال بهش تعلق نگیره.هزینه تعمیرات ساختمانو شارژ را من پرداخت میکنم ولی پای قانون که وسط بیاد من باید اجرت المثل اموال رابهش پس بدم،بخدا خسته شدم منزل خودم را بنام همسرم زده ام و حال همسرم هرموقع که بخواهد می‌تواند تقاضای اجرت المثل اموال را بنماید

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله
برای مطالبه اجرت المثل ایام تصرف شرایط خاصی لازم است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله اما شرایط خاص خود را دارد که می‌بایست مورد بررسی قرار بگیرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است