مشاوره حقوقی رایگان - بیمه اختیاری

میخواستم بدونم من که همسرم بارداره و بیمه ندارم اگه اختیاری 14 درصد بریزم آیا به من دفترچه درمانی میدن و میتونم استفاده کنم ازش ؟ یا باید چقدر و چند درصد بریزم تا بهم دفترچه درمانی بدن

پاسخ ها :

محسن  رستگارشلماني

جناب آقای محسن رستگارشلماني :

هم از طریق بیمه اختیاری سازمان تامین اجتماعی می توانید خود را بیمه نمایید. منتها قبل از اقدام از کارشناسان مستقر در ادارات تامین اجتماعی مشورت بخواهید. بنطر از طریق بیمه سلامت هم میتوان خود و خانواده تان را بیمه نمایید. باید در سایت مربوطه بیمه سلامت ثبت نام نمایید.