مشاوره حقوقی رایگان - تهمت و افترا در محل کار

باسلام خدمت شما عزیزان زحمت کش
من حدود 2سال پیش در محل کار به من تهمت سرقت گوشی موبایل هم شیفت ما به من زدن که بعد از تهمت حدود 7 روز بعدش توسط صاحب گوشی اعلام شد که گوشیم پیدا شد.به همین دلیل مدیر واحد من را از داخل شیفت بیرون آورد وگفت باید به واحد خدمات بروی که من ازشون شکایت کردم اداره کار بازرس فرستاد وحکم بازگشت به پست اولیه وبیگناهی بنده را اعلام کرد علاوه بر این مدیر واحد طی این دو الی 3سالی که من را در اتاقی گذاشته بود هر روز به بهانه ای که امضا از حراست بگیر که بیگناهی بیار تا بفرستم سر کارت امضا گرفتم دوباره گفت برو امضا از صاحب گوشی بگیر که اسم تو رانیاورده رفتم گرفتم ولی بعد از 3سال که حق وحقوق من را ضایع کرده ودر اتاقی حبس کرده که تو بیا سر کار بگیر بخواب حقوقت را من میدم بعد ازسه سال که رای اداره کار آوردم بهش دادم رفته عدم نیاز من را زده که من به این نفر احتیاج ندارم وبه واحدخدمات معرفی کرده میخواستم ازش بابت چی فردا شاکی بشوم در دادگستری که آبروم وحق زن وبچم را 3ساله خون کرده ممنون إز راهنمایی شما

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

احتمالاً موضوع شکایت شما مشمول مرور زمان یک ساله ماده 106 قانون مجازات اسلامی شده است ولی هرگونه تظلم خواهی در اداره کار قابل پیگیری است

محمد حسن سقائی

جناب آقای محمد حسن سقائی :

سوال مبهم و نامفهوم می باشد، لطفا سوال را واضح و مختصر مطرح نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیازمند گفتگوی متقابل است تا اظهار نظر دقیقی بتوان کرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما اگر بابت بازگشت به کار و... شکایتی دارید از طریق اداره کار شکایت خود را پیگیری کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می‌توانید موضوع خود را پیگیری نمایید