مشاوره حقوقی رایگان - نحوه محاسبه خسارت تاخیر تادیه چک

بنده یک فقره چک داشتم برای سال 95که در سال 98برگشت شده میخواستم بدونم نحوه خسارت تادیه چگونه است من چگونه میتوانم قاضی را اقناع کنم که تادیه را از زمان برگشت محاسبه کند؟ چک ها امانت بوده ومن ناحق محکوم شدم چون نتونستم ثابت کنم

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

مطابق رای وحدت رویه تاخیر تادیه چک از زمان سررسید آن است

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

از تاریخ سررسید مطابق قانون و شاخص بهای نرخ تورم محاسبه میشود

فاطمه دهقانی

سرکار خانم فاطمه دهقانی :

سلام
خسارت تاخیر تادیه از زمان تاریخ چک محاسبه میشود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خیر از زمان برگشت نمی‌باشد از زمان سررسید است

زمانی که چک را صادر می‌کنید در آن تاریخ می‌بایست در حساب پول داشته باشید