مشاوره حقوقی رایگان - اجازه دیوارکشی

باسلام. من یک قطعه باغ به مساحت 6500 متر با سند شش دونگ از یک مجتمع باغ شهری بزرگ دارم. میخواهم دور باغ را دیوار 2متری بکشم. به جهاد مراجعه کردم گفته فقط میتونید یک ساختمان 30 متری درست کنید .. و حق فنس کشی یا دیوار ندارید. میتوانم اقدام کنم. و آیا پیگرد قانونی و تخریب دارد؟؟ از صاحب سند وکالت تام دارم. لطفا راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام,تصمیم گیری پیرامون باغ شهری باشهرداری وکمیسیون ماده5می باشد واگرباغ خارج ازمحدوده شهر می باشد درخواست خود رابه کمیسیون جهادکشاورزی استان بدهیدتاپس ازبررسی,درصورت مقتضی,مجوزمربوطه صادرگردد.