مشاوره حقوقی رایگان - درخواست اتیان سوگند در دادگاه تجدید نظر

سلام و وقت بخیر خدمت شما وکلای عزیز.
بنده به مقدار 35 گرم طلا علاوه بر مهریه در سند ازدواجم به عنوان تعهدات همسرم به بنده قید شده بود همسرم با نقشه طلاهای من رو از من پس گرفت در دادخواست بنده به دادگاه در قسمت دلایل و ضمائم نوشتم شهادت شهود و اتیان سوگند که در دادگاه بدوی شهادت شهود رد شد و حکم به نفع همسرم صادر شد آیا میتوانم در دادگاه تجدید نظر تقاضای اتیان سوگند کنم؟ ممنون میشوم راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

درخواست اتیان سوگند استرداد طلا از همسر اتیان سوگند