مشاوره حقوقی رایگان - روند رسیدگی به پرونده در دادگاه تجدید نظر

سلام عرض ادب
بر علیه من در دادگاه قاضی حکمی داد با این که وکیل هم داشتم محکوم شدم و از وکیل خواستم که به تجدید نظر خواهی بفرستد به استان
بعد دو ماه که گذشته از وکیل پیگیری میکنیم میگه این زمان بر هست تا برود به دادگاه تجدید نظر صبر کنید تا جواب دادگاه بیاد و تا تابستان 1403طول میکشد
.هنوزم احتمالا در دادگاه تجدید نظر هم ثبت نشده فعلا پرونده در شعبه است
آیا گفته های وکیل درسته هست روند رسیدگی اینطوری هست که وکیل میگن یا مارو دنبال نخود سیاه میفرستند
ممنون میشم یه راهنمایی بکنید استان گیلان
سپاس گزارم

پاسخ ها :

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
بله معمولا به همین صورت است که اعلام شده .

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کاربر محترم زمان نامشخص است اما زمانبر است