مشاوره حقوقی رایگان - اثر انگشت دفترخانه به جای دیگری

با سلام با توجه به اینکه الان برای وکالت تعویض پلاک خودرو تو دفتر خونه برا گوشی طرف کد می‌ره و ایشون از من خواست به جای اون به دفتر خونه برم کد رو برام خوند واثر انگشت زدم حالا میخواد ازم شکایت کنه اگه ثابت بشه من حبس دارم با توجه به اینکه کد رو خودش خونده؟واگه به من حبس بدن ومن رضایتشو بگیرم جنبه عمومی نداره دیگه؟

پاسخ ها :

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

اگر جعل محسوب شود مجازات حبس یا جزای نقدی دارد در صورت رضایت از جهات تخفیف مجازات است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده به نظر شکایت نتیجه ای نخواهد داشت.