مشاوره حقوقی رایگان - پرونده کیفری

سلام به خاطر مواد مخدر برای پسرم 10 سال حبس 6 میلیون جریمه 36 ضربه شلاق حکم دادن شرایط جسمی خوبی نداره به خاطر تصادف شدیدمیشه تقاضای پابند کرد

پاسخ ها :

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
میتوانید درخواست خود را مطرح نمایید.

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

بنام خدا باسلام بله شما می توانید برای عدم امکان تحمل ضربات شلاق درخواست کنید تا به پزشکی قانونی معرفی معاینه واظهار نظر گردد ونسبت به درخواست استفاده از پا بند پس از معرفی خود به زندان درخواست پابند را ثبت نمائید وپس از تحمل یک سوم از مدت حبس درخواست عفو ویا تخفیف نمائید موفق باشید
در صورت نیاز به مشاوره دقیقتر می توانید روزهای کاری از ساعت 18 تا 21 با بنده تماس حاصل نمائید مشهد خیابان سناباد بین 60 و58 پلاک 802 طبقه اول دفتر وکالت صالح کاوری وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری خراسان 09153139600 موفق باشید