مشاوره حقوقی رایگان - تبانی نقشه بردار با چند مالک

سلام. من با6نفر دیگر زمین کشاورزی را تغییر کاربری دادیم به مسکونی دو نفر از شرکا پیگیر کارها شدند مهندس نقشه بردار اوردن دو تا نقشه طرح کرده نقشه ای که اول طرح شده به ما نشان ندادن طبق همان نقشه 900 متر زمین فروخته شده که 150متر من فروخته ام مابقی 3نفر دیگه حال بعد از 8 ماه نقشه ای عین همان نقشه با این تفاوت که متراژ قطعه های قبل با نقشه جدید برابر نیستند 650 متر اختلاف دارن حال چه باید بکنم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
توضیحات شما واضح نیست و با این توضیحات امکان پاسخگویی وجود ندارد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
پرسش دارای ابهام است و امکان جوابگویی وجود ندارد.