مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

سلام وقت اساتید بخیر
من یه سوال دارم
من کارمند هستم و حقوق ثابت دارم
مهریه خانمم شامل وجه نقد و سکه هست که مجموعا 11 ميليارد شده
یک چهارم حقوقم بسته شده
یه سری میگن علاوه بر یک چهارم حقوق به ازای هر چند ماه یک یا چند سکه هم باید پرداخت کنم آیا این امکان وجود دارد؟اگر نه بر اساس کدام ماده و تبصره امکان پذیر هست یا بر اساس کدام ماده و تبصره بیشتر از یک چهارم حقوق امکان پذیر نیست
ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

برداشت یک چهارم از حقوققتان مطابق درخواست تامین خواسته اولیه است اما نسبت به اصل محکوم به شما ملزم به پرداختید مگر اثبات اعسار و اقساط که بهتر است در این خصوص جهت مشاوره بهتر تماس بگیرید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شما دادخواست اعسار از پرداخت محکوم به دهید تا بر اساس شرایط مالی شما تقسیط شود