مشاوره حقوقی رایگان - نحوه دریافت مجوز دیوارکشی باغات

باسلام من باغی با مساحتی زیر 1000 متر دارم با درختان 20 ساله مثمر گردو که از سال 1389 دور آن دیوار کشی شده و یک اتاقک 14 متری نگهبانی نیز در آن ساخته شده که در حال حاضر نیاز به مرمت و بازسازی و گسترش مساحت تا حداقل 40 متر دارد. حالیه برای اخذ مجوز چه باید کرد؟ آیا براساس رای وحدت رویه سال 93 دیوان عالی مشمول قدمت بنا و اخذ مجوز از اداره جهاد کشاورزی می شود؟ لطفا راهکارهای قانونی را ارائه فرمائید. متشکرم.

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.دیوارکشی وبنا ساخته شده مشمول مرور زمان شده وقابل تعقیب نمی باشدوبرای تعمیربناقدیمی, مجوزنمی خواهد,ولی برای بازسازی وکسترش بنا,نیازبه مجوزاز کمیسیون سازمان جهادکشاورزی استان دارد.ورای وحذت رویه730مورخه92/3/28خروج موضوعی دارد